Image

Покривни термопанели тип Римска Кермида


Общо описание
Image

Римската керемида Arkhon е изолационният полиуретанов метален панел във формата на традиционното предложение за римска керемида уникална естетика и висока топлоизолация (k = 0,022 / U = 0,258 kcal / mh°C). Произвежда се в дълги метални листове и се предлага в матови нюанси или състарени бои. КЕРЕМИДАТА ARKHON ROMAN може да се постави върху съществуващи покривни конструкции, които страдат от течове на покрива и проблеми с изолацията, осигурявайки енергийно и естетическо подобрение. Стриктният контрол на суровините, напълно автоматизираното промишлено производство, постоянните проучвания и експертизата на персонала гарантират удовлетвореността на клиентите.

 Ръководството за монтаж, показващо всички начини за свързване на панелите, за да се постигнат най-добри резултати по отношение на топлоизолация, водо/въздухонепроницаемост и пожароустойчивост. Панелите се произвеждат предимно от поцинкована предварително боядисана стоманена ламарина, но има възможност за производство от алуминиева ламарина или неръждаема стомана. Независимо от вида на проекта, който проектирате, нашият инженерен екип винаги ще бъде на разположение, за да ви помогне да намерите най-доброто решение с панели за вашето приложение.

ОСНОВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА РИМСКАТА КЕРЕМИДА АРХОН СА:

• Лесен и безопасен монтаж (ниско тегло при дълги размери)
• Особена естетика
• 100% водонепроницаемост.
• Директно приложение


Приложение

Панелът от римски керемиди arkhon, достъпен в една стъпка (натискане на 35 сантиметра), създава изключителен архитектурен ефект. Римската плочка Panel arkhon може да се използва в множество приложения, като напр. в капаци на метални сгради, спортни съоръжения, прегради, зони за обработка на храни, бунгала, леки конструкции и като цяло във всички приложения, изискващи покривни облицовки.

Размери и свойства
Image
Как да свържем Римските покривни панели тип керемиди

Независимо от вида на проекта, който проектирате, нашият инженерен екип винаги ще бъде на разположение, за да ви помогне да намерите най-доброто решение с панели за вашето приложение. Цялото ноу-хау за изолиране без прекъсвания, съдържащо се в специално разработени и проектирани съединения на панели.

Image
Специално разработени и проектирани за свързване на панели

1. Антикапилярен жлеб

2. Не е необходим силиций

3. Двоен микроулей за водоплътност

4. Гарантирана U стойност на топлопреминаване

5.Не се допускат топлопроводни мостове или големи щели

6.Продължителност на изолацията

7.Наклон от 5 градуса

8.Специални цветни покрития за минимална нужда от поддръжка

Image
Image
Image
Image
Image
Топлоизолационни свойства:
Image
Image

Изолациони свойства

Дебелина

60ММ

R

2.658 m2 K/W

U

0.375 W/m2K

K

0.323K/2H C

Топлоизолационни свойства:
PVC Поцинкована стомана с PVC покритие. | Дебелина на ламиниране 120 mic*

Допълнителни повърхности

При поискване можем да отговорим на специални изисквания за екстремни или необичайни среди, като селски къщи, фабрики за преработка на морска сол, киселинни среди и др. * *Подходящ за санитарно чисти помещения. PVC се предлага в цвят RAL9002.

Вътрешна странна

Външна странна

Image
Обшивки
Image

За цялостното и правилно монтиране на покривните панели Arkhon Roman Tile са необходими серия от обшивки, за да се постави идеално изолацията и да се получи най-добрата естетическа привлекателност на всяка конструкция. Тъй като повечето от сградите имат свои собствени уникални изисквания (винаги въз основа на архитектурния и структурен дизайн), необходимите обшивки варират за всеки случай. Нашият технически отдел е винаги на разположение, за да обслужва и посреща всяка ваша специална нужда.

Image

Искате такъв покрив?

Свържете се с нас

Image