Image

Производство на хладилни врати

В ОРИОН МР ЕООД се гордим със специализираното си производство на висококачествени хладилни врати, които отговарят на изискванията на съвременната индустрия за съхранение на храни и продукти. Нашата експертиза в производството на хладилни врати включва както плюсови, така и минусови врати, осигурявайки оптимални условия за съхранение при различни температурни режими.

Нашият производствен процес се извършва със строго спазване на най-високите стандарти за качество и безопасност. Използваме модерни технологии и иновативни материали, които гарантират надеждността и ефективността на нашите продукти.При производството на плюсови хладилни врати, нашата фокусирана подход включва специално проектирани уплътнения и изолационни материали, които осигуряват оптимална топлоизолация и предотвратяват загуба на студ. Тези врати се проектират да поддържат постоянни положителни температури, което ги прави идеални за съхранение на храни с ниската температура.

От друга страна, минусовите хладилни врати се произвеждат със специални изолационни материали и допълнителни уплътнения, които гарантират оптимална изолация при ниски температури. Тези врати са създадени да поддържат негативни температурни условия, предотвратявайки проникването на топли въздух и предпазвайки съхраняваните продукти.

В ОРИОН МР ЕООД

 ние притежаваме не само експертизата, но и ангажимента да създаваме хладилни врати, които се отличават със своята надеждност, ефективност и качество, осигурявайки идеални условия за съхранение на продуктите в разнообразни температурни режими.